Rezervari si programari

Recuperare medicala

Recuperare medicala

Ai 20% REDUCERE din costul planului de tratament în această lună!

SUNĂ ACUM la 0374 98 88 38 sau vorbește cu noi pe CHAT!

Medici cu peste 10 ani experiență!

 

Specialiștii Centrului Medical Fortius din București se preocupă de toate aspectele sănătății dumneavoastră în cadrul domeniului recuperării medicale, oferind indicații în funcție de fiecare afecțiune întâlnită la pacienți.

Cabinetul de recuperare medicală vă oferă consultații și tratament personalizat în afecțiuni ca: spondiloza cervicală, coxartroză, gonartroză, artroza umărului, dorsalgie, lombosciatică, discopatie, hernie de disc, tulburări de postură. De asemenea, oferă variante de recuperare post-traumatică și post-imobilizare la pat, sechele post-traumatice, neurologice, nevralgii, cefalee, dureri și crampe musculare etc.

Consultațiile se pot efectua în urma prezentării biletului de trimitere emis de medicul dumneavoastră de familie, ceea ce va permite finalizarea unui program de recuperare medicală individualizat, compus din fizioterapie, hidroterapie, kinetoterapie și hidrokinetoterapie.

Pacienții pot beneficia de servicii de balneofiziokinetoterapie în cadrul unei baze moderne, dotată cu echipamentele cele mai noi și performante din cadrul medicinei de recuperare:

*Cabinetele medicale de specialitate funcționează în relație contractuală cu CASMB.