Rezervari si programari

Reducere 20% - Pachet tratament recuperare medicala

Reducere 20% -  Pachet tratament recuperare medicala

In fiecare zi de tratament, se vor efectua intre 4-5 proceduri de recuperare, in functie de recomandarea medicului: proceduri de fizioterapie (electrostimulare, magnetoterapie, curenti, galvanizari, laser-terapie, ultrasunet, etc.), kinetoterapie si masaj terapeutic. Fizioterapia se bazeaza pe aplicarea factorilor fizici pentru remedierea problemelor de sanatate. Are ca scop calmarea durerii si imbunatatirea vietii bolnavului si este recomandata pentru o gama larga de afectiuni.

Kinetoterapia, prin aplicarea unei game variate de tehnici de vindecare (manipulari articulare manuale, miscari active sau pasive conduse de terapeut sau miscari libere, si alte tehnici alternative)  are scopul de a stimula vindecarea si de a mari mobilitatea pacientului.

Hidrokinetoterapia este folosită cu rezultate foarte bune în tratamentul integral pentru o gamă largă de afecțiuni. Kinetoterapia acvatică prezintă un avantaj major, în comparație cu cea convențională, deoarece mediul acvatic reduce greutatea corpului uman, facilitand astfel mobilitatea. Reducând gravitația, corpul cântărește mai puțin, pacientul se mișca mai ușor, ceea ce îl motivează și reduce considerabil timpul de recuperare.

 

Te asteptam cu REDUCERE de 20% din costul planului de tratament prescris de medicul specialist.

Oferta este valabila si pentru pacientii care au prescris un plan de tratament in baza unui diagnostic, de catre un alt medic specialist din alta clinica/cabinet de specialitate.

In baza biletului de trimitere poti beneficia de consult GRATUIT de specialitate si ulterior se va aplica reducerea de 20% din costul planului de tratament prescris

*in cadrul acestei oferte nu sunt valabile procedurile: masaj general si shockwave.