Rezervari si programari

Proctologie

Proctologie

Ai 10% REDUCERE din costul planului de tratament în această lună!

În cadrul pachetelor de tratament sunt incluse GRATUIT toate programările ulterioare intervențiilor, până la vindecarea completă a bolii hemoroidale/intervenției avute.

Pachetul de tratament pentru hemoroizi include GRATUIT o ecografie abdominală și o rectosigmoidoscopie computerizată.

SUNĂ ACUM la 0374 98 88 38 sau vorbește cu noi pe CHAT!

Medici cu peste 10 ani experiență!

 

PROCTOLOGIA este specialitatea care se ocupă de bolile analorectale: hemoroizi, fisuri anale, tromboze anale, fistule perianale, marisca anala şi abcese perianale.
 

Această disciplină medicală este puţin cunoscută în rândul populaţiei, deşi afectează un număr din ce în ce mai mare de oameni. Statistic, mai mult de 80% din populaţie a suferit minim o afecţiune proctologică şi, în medie, oamenii aşteaptă 4-6 ani înainte de a căuta sfaturi medicale. Din acest motiv, din pacate, pacientii ajung la medicul proctolog in stadii avansate ale bolii hemoroidale. Cu toate acestea, medicii proctologi din cadrul Fortius Medical cu o vasta experienta in domeniu, reusesc in peste 85% dintre cazuri sa trateze boala hemoroidala cu tehnici minim invazive, prin care iti poti continua activitatea zilnica fara perioada de recuperare. Din pacate, 15% dintre pacientii nostrii, dat fiind stadiul avansat al bolii hemoroidale (hemoroizi de grad IV cu prolaps hemoroidal) sunt nevoiti sa fie tratati prin metode chirurgicale clasice, ce au perioade de recuperare intre 6-8 saptamani, uneori pana la 14-16 saptamani, cu dureri zilnice si disconfort permanent in zona anala!

 

TRATAMENTUL CU UNGUENTE, SUPOZITOARE SI MEDICAMENTE ANTINFLAMATORII  NU VINDECA!

 

Aproape toata populatia globului, de-a lungul vietii sufera cel putin o data de o afectiune anala. In prima faza, toti incearca sa isi rezolve problema medicala prin unguente, supozitoare sau bai de sezut cu diverse plante minune. Toate acestea nu fac decat sa amelioreze simtomatologia de moment, nicidecum sa trateze boala hemoroidala, care avanseaza incet dar sigur. Zilnic, primim telefoane, emailuri, mesaje pe chat, mesaje audio prin care suntem intrebati de ce daca au luat supozitoare, unguente si  nu se vindeca

Raspunsul nostru este intotdeauna: Veniti la un consult proctologic, pana nu este prea tarziu, lasati tratamentele iluzorii!

 

TRATAMENTUL HEMOROIZILOR SI AL AFECTIUNILOR ANALORECTALE 

 

Clinica Fortius Medical din Bucureşti oferă consultaţii de specialitate pentru un diagostic exact şi tratamente fără operaţie, minim invazive,in regim ambulator, pentru următoarele afecţiuni proctologice:

HEMOROIZI

FISURA ANALA

TROMBOZA ANALA

ABCES PERIANAL

MARISCA ANALA

FISTULA PERIANALA


Tratamentele minim invazive pentru vindecarea bolii hemoroidale de care puteţi beneficia in cadrul clinicii Medical Fortius si care sunt recunoscute la nivel modial ca fiind cele mai de succes metode, sunt:

• Ligaturarea cu benzi elastice

• Fototermocoagularea in infrarosu

• Ablatia cu unde de radiofrecventa cu aparat SURTRON 200

• Cauterizarea pentru fotocoagulare.

 

In cazul tratamenteor pentru: tromboza anala, abces perianal, marisca anala, fistula perianala, se recomanda tratamentele minim invazive:

• Interventia chirurgicala ambulatorie cu anestezie locala pentru a crea comfortul necesar inteventiei, permitand o absenta aproape totala a durerii postinterventie in primele 12 ore prin folosirea de tehnici chirurgicale de ultima ora.

• In cadrul pachetelor de tratament sunt incluse GRATUIT toate programarile ulterioare interventiilor, pana la vindecarea completa a bolii hemoroidale/interventiei avute

 

*In aceasta luna puteti beneficia de o REDUCERE cu 10% din costul pachetului de tratament pentru hemoroizi care include GRATUIT o ecografie abdominala si o rectosigmoidoscopie computerizata.