Rezervari si programari

Nutritie terapeutica

Nutritie terapeutica

Nutriţia terapeutică încurajează oamenii să aibă o dietă adecvată, suficient cât să inverseze efectele cauzate de obiceiurile alimentare greșite, acestea fiind responsabile pentru diferite afecţiuni.
Există posibilitatea să suferiți de anumite afecţiuni deoarece dieta dumneavoastră nu este suficient de bogată în anumiţi macronutrienti, vitamine şi minerale .
Alegerea alimentelor potrivite reprezintă cea mai bună metodă de a păstra un control al macronutrientilor, vitaminelor și mineralelor de care are nevoie organismul dumneavoastră și, prin urmare, această terapie presupune adoptarea unei diete corecte pentru a evita unele afecţiuni.
Există mulți oameni care suferă de migrene. Unul dintre principalele motive pentru acestea este dieta pe care o urmaţi. Când dieta este deficitară în anumite vitamine şi minerale veți suferi de migrene, acestea putând fi combătute prin abordarea unei alimentaţii sănătoase.
Lipsa de energie și senzația de oboseală persistente sunt, de asemenea efecte ale faptului că organismului îi lipsesc substanțe nutritive esențiale. Nutriția terapeutică încearcă să rezolve aceste probleme și să le vindece.
În cabinetul de consultaţie din cadrul clinicii noastre medicul oferă consiliere nutriţională pentru următoarele afecţiuni: diabet zaharat, toleranţă alterată la glucoză, obezitate, hipertensiune arterială, dislipidemie, hiperuricemie, pancreatită, insuficienţă renală cronică.