Rezervari si programari

Medicină internă

Medicină internă

Medicină internă este specialitatea medicală dedicată diagnosticului și tratamentului medical al adulților. Este una dintre cele mai vaste şi mai complexe ramuri ale medicinei.

Cabinetul de medicină internă vă oferă consultații și tratament în afecțiuni digestive, cardio-vasculare, respiratorii, interpretare de analize. De asemenea, oferă consultul complex al pacientului, coroborat cu datele de laborator.

Medicul stabilește diagnosticul de certitudine complet, cu indicațiile igieno-dietetice, terapeutice și de recuperare ce se impun. El îşi foloseşte cunoștințele științifice și expertiza clinică pentru diagnosticul, tratamentul și îngrijirea adulților din întreg spectrul, de la prevenţie la boli complexe.

Condiții medicale pe care medicina internă le tratează:

Medicii interni sunt special instruiți nu numai pentru a diagnostica și trata o boală, ci și pentru a preveni debutul inițial al acestor boli, prin recunoașterea și controlul factorilor de risc cum ar fi creșterea tensiunii arteriale și colesterolul. Ei sunt instruiți să diagnosticheze și să trateze bolile cronice.

Vă pot trata pentru ceva comun, cum ar fi gripa sau oboseala, sau vă pot oferi îngrijire pentru boli complexe, cum ar fi diabetul, afecțiunile pulmonare sau cardiace.