Rezervari si programari

Fizioterapie

Fizioterapie

Ai 20% REDUCERE din costul planului de tratament în această lună!
SUNĂ ACUM la 0374 98 88 38 sau vorbește cu noi pe CHAT!
Medici cu peste 10 ani experiență!

 

Fizioterapia/electroterapia este o formă de tratament medical, care utilizează mici impulsuri electrice pentru a repara țesutul, pentru a stimula mușchii și pentru a crește puterea musculară.

 

Există mai multe forme diferite de fizioterapie/ electroterapie; Acestea includ ultrasunete, terapie interferențială, stimulare nervoasă electrică transcutanată (TENS), terapie cu laser și stimulare musculară. Se utilizează unde sonore pentru a accelera procesul de vindecare, în timp ce terapia interferențială și TENS reduce durerea prin manipularea nervilor, ceea ce reduce senzația de durere și produce senzație de furnicături. Terapia cu laser este folosită uneori pentru a repara țesutul deteriorat; Folosirea tehnicii laser garantează faptul că tratamentul poate fi atât corect, cât și intens.

Beneficiile fizioterapiei/electroterapiei pe scară largă includ: procesul de vindecare este mult mai avansat, un sistem circulator mai eficient și un tonus muscular crescut. Efectele includ reducerea durerii, creșterea rezistenței la efort, creșterea mobilităţii, creșterea vitezei și rezistenței contracțiilor musculare și creșterea ratei de absorbție.

În general, leziunile care au cauzat umflarea vor răspunde bine la electroterapie; Acestea includ glezne răsucite și suprasolicitarea leziunilor, cum ar fi cotul tenismenului și cotul jucătorului de golf.